fbpx

Termeni și Condiții

Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal

Stimate client,

Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidențialitate de mai jos.

Recomandăm citirea cu atenție a acesteia!

Compania care administrează site-ul online www.gamma95.ro este SC GAMMA DIGITAL PRINTING SRL.

SC GAMMA DIGITAL PRINTING SRL respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărui utilizator care vizitează sau cere oferta de produse din acest site.

Scopul colectării datelor este:

 • emiterea documentele fiscale ale tranzacției conform legii in vigoare;
 • informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor;
 • evaluarea produselor și serviciilor oferite;
 • pentru reclamă, marketing și publicitate, statistică.

Refuzul de a introduce aceste date duce la imposibilitatea procesării comenzilor. Informațile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari:

 • compania de curierat rapid care livrează produsele;

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se va adresa o cerere scrisă, datată și semnata trimisa pe adresa de email: office@gamma95.ro.

Trebuie însă precizat ca, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, datele personale nu pot fi șterse din documentele financiare, fiscale și de gestiune emise de societate, aceste prelucrări având caracter obligatoriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede excluderea dreptului de opoziție în acest caz. Dacă unele din datele tale sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil.
SC GAMMA DIGITAL PRINTING SRL se obligă sa nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la date personale. Datele personale pot fi transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.

Termeni și condiții

Site-ul www.gamma95.ro, este proprietatea SC GAMMA DIGITAL PRINTING SRL, Str. Revederii nr. 11, Oras Bragadiru – Jud. Ilfov, Reg. Com: J23/219/2008, CUI: RO20547445.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC GAMMA DIGITAL PRINTING SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

SC GAMMA DIGITAL PRINTING SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de cereri de ofertă online, informare), pe site-ul www.gamma95.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei GAMMA DIGITAL PRINTING SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatură web – link – către www.gamma95.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce prejudicii de orice fel pentru GAMMA DIGITAL PRINTING SRL sau partenerilor societății GAMMA DIGITAL PRINTING SRL, și numai după obținerea acordului în scris sau pe e-mail.

 1. Dreptul de autor a GAMMA DIGITAL PRINTING SRL asupra informațiilor publicate pe site

Întregul conținut al site-ului www.gamma95.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea GAMMA DIGITAL PRINTING SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al GAMMA DIGITAL PRINTING SRL a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului www.gamma95.ro,  numai în limitele menționate în prezentul document.

Pentru raportarea încălcării drepturilor de autor ne puteți trimite sesizarea dvs. la adresa de email office@gamma95.ro.

 1. Produsele și serviciile oferite de GAMMA DIGITAL PRINTING SRL pe site-ul www.gamma95.ro, politica de prețuri

GAMMA DIGITAL PRINTING SRL îți rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul www.gamma95.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv GAMMA DIGITAL PRINTING SRL îți asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai află pe stoc sau nu se mai regăsește în oferta curentă a furnizorului.

GAMMA DIGITAL PRINTING SRL garantează buna funcționare a acestui site, calitatea informațiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, calitatea produselor de pe site. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale ale produselor comercializate, putând totuși exista mici diferențe de culoare.

Conținutul www.gamma95.ro (texte, descrieri ale produselor, specificații tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit colaborând și cu reprezentanții producătorilor respectivi din țară sau din străinătate. Din acest motiv, GAMMA DIGITAL PRINTING SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile și specificațiile produselor afișate în site-ul www.gamma95.ro , acestea fiind puse la dispoziția noastră de catre reprezentanții fiecărei marci, sau de către importatorii agreați de aceștia. GAMMA DIGITAL PRINTING SRL și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice descrierile și specficațiile produselor fără o notificare prealabilă.

 1. Plata produselor

Detaliile privitoare la termeni și condiițile de plată a produselor se stabilesc de comun acord.

 1. Livrarea produselor

Livrarea se poate face în funcție de modalitatea agreată prin intermediul site-ului completă sau parțială, în funcție de disponibilitatea stocului la momentul lansării comenzii. În urma lansării comenzii, se va stabili prin e-mail termenul de livrare exact, în funcție de stoc, modalitatea de imprimare sau transport.

 1. Promoții și concursuri

GAMMA DIGITAL PRINTING SRL stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

 1. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare

Site-ul www.gamma95.ro  este găzduit de serverele unei terțe firme. GAMMA DIGITAL PRINTING SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. GAMMA DIGITAL PRINTING SRL nu va putea fi facută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.gamma95.ro. GAMMA DIGITAL PRINTING SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.gamma95.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

 1. Protecția datelor cu caracter personal (politica de confidențialitate)

www.gamma95.ro are obligația de a administra în condiții de sigurață și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor/clienților (Cumpărătorilor) privind situația cererii lor de ofertă de pe www.gamma95.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

GAMMA DIGITAL PRINTING SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către GAMMA DIGITAL PRINTING SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către GAMMA DIGITAL PRINTING SRL nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa office@gamma95.ro.

GAMMA DIGITAL PRINTING SRL se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți, excepție făcând companiile cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare. Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.gamma95.ro sunt transmise pe cale electronică, GAMMA DIGITAL PRINTING SRL nu poate fi facută răspunzătoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, GAMMA DIGITAL PRINTING SRL va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

Informațiile furnizate către GAMMA DIGITAL PRINTING SRL sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personale, etc), conform legilor în vigoare. GAMMA DIGITAL PRINTING SRL nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

 1. Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe www.gamma95.ro  și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

În situația în care problema întampinată nu este rezolvata într-un timp rezonabil (în cadrul perioadei maxime de 30 de zile), sau într-un mod satisfăcător, vă rugăm să vă adresați pentru o conciliere amiabilă la adresa de email: office@gamma95.ro.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului www.gamma95.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de GAMMA DIGITAL PRINTING SRL față de orice client este valoarea sumei încasate de GAMMA DIGITAL PRINTING SRL de la client.