fbpx

Calendare personalizate

Calendare personalizate birou WIDE

Vrei sa faci parte din acea companie care, atunci cand ofera produse personalizate angajatilor, clientilor sau colaboratorilor, o face cu stil si merita multumiri luni in sir?

Acea companie are nu doar angajati, ci, mai degraba, un colectiv inchegat. Clientii si colaboratorii stiu ca protocolul primit de sarbatori si alte ocazii este unul care, intr-adevar, starneste curiozitate. Momentul oficial al inmanarii protocolului este unul menit sa arate apreciere pentru o colaborare, intr-un mod placut. Din acest motiv si pentru cele pe care le vom expune mai jos, urmatorul tau protocol ar trebui sa iasa din sediul Gamma Digital Printing!

Cere o oferta de calendare personalizate birou acum!

calendar personalizat biroucalendar biorucalendare personalizate corporatecalendare coporate gamma digital printing

Ce primesti odata cu aceste calendare personalizate 2021?

Calendare personalizate din oferta este un produs util si durabil, ce promite sa ii incante pe cei carora le daruiesti. Insa, ce poti gasi la aceste calendare personalizate de birou din Gamma Digital Printing?

  • Un produs uşor. Aceste calendare personalizate bioru au o greutate mica si nu vor ridica probleme de transport sau alte cereri dificile atunci când vine vorba de împachetare. Filele sunt imprimate pe o faţă din carton, ce transmite eleganţa produselor conservatoare, în timp ce surprinde prin claritatea imaginilor alese.
  • O optiune adaptabila oricaror tipuri de birou. Dimensiunile calendarelor personalizate, dupa cum vei vedea mai jos, sunt potrivite oricarui tip de birou, asa ca nu va trebui sa faci diferentieri intre recipientii protocolului.
  • Dar, daca vrei, o poti face. Pentru ca pretul acestor calendare personalizate birou este la bucata  si este de numai 10 lei incluzand carcasa (suportul), produsul format din cele 12 file şi, bineinteles, printarea personalizata. Astfel, poti alege un set format din mai multe bucati sau iti poti adapta protocolul la mai multe categorii de calendare personalizate 2021. Cei ce primesc calendare personalizate le pot schimba între ei, în funcţie de preferinţe.
  • Aceste calendare personalizate iti ofera libertate de alegere: ai 12 file personalizabile, pe care printam orice fotografii doresti, inclusiv colaje şi casete de text, atata timp cat sunt la o calitate care sa permita imprimarea, ramanand la nivelul de calitate asociat serviciilor oferite de noi. Tu esti persoana care furnizeaza grafica pentru fiecare fila, în timp ce Gamma Digital Printing are grija sa iti ofere solutii eficiente.

Gamma95 vrea sa ofere solutia completa, asa ca produsul este livrat in cutie pentru a proteja cadoul in timpul transportului si te ajuta sa eviti grija ca va trebui sa achizitionezi si cutii sau pungi de tip cadou. Carcasa inchisa a calendarelor personalizate birou are dimensiuni de 110x190x7mm.  

gamma-14gamma-11calendar personalizat

De ce este diferit acest tip de calendare personalizate birou?

Iti vom prezenta numai cateva motive pentru care aceste calendare personalizate reprezinta alegerea cea mai potrivita pentru tine:

  • Modelul de carcasa este unul unic in Romania, avand exclusivitate pentru comercializarea acestuia.
  • Producatorul carcaselor este de origine germana, de aici calitatea neindoielnica.
  • Claritatea imaginilor printate este garantata de experienta noastra si de clientii pe care ii multumim cu serviciile noastre de ani de zile.
  • Cele 12 file ale calendarului personalizat se printeaza pe carton de 160 grame, ceea ce il prezinta ca fiind un produs de calitate si un cadou apreciat.
  • Realizam fiecare calendar personalizat la comanda, ceea ce iti ofera avantajul unui produs nou si personalizat de tine – nu vei regasi acelasi calendar la altcineva.

Ce primeşti, odata cu aceste calendare personalizate ieftine şi eficiente?

Varietate, eleganta si o solutie. Dar, in primul rand, un protocol reusit si eficient pe termen lung, pe care angajatii, clientii si colaboratorii il vor vedea ca pe un produs util in munca de zi cu zi si o ocazie de a admira fotografiile din calendar personalizate cu dedicatie, cu mesaj si entuziasm. Nu trebuie sa astepti sarbatorile ca sa comanzi calendare personalizate, poti opta oricand pentru un astfel de cadou elegant si la indemana, cu siguranta apreciat.

Te asteptam cu o comanda de calendare personalizate birou WIDE!

Alte modele de calendare personalizate