fbpx

Suntem o companie full-service specializată în tipărirea publicațiilor (cataloage, fluturași, pliante, broșuri, mape, postere etc.) de tiraj mediu și mare, realizări de bannere publicitare, inscripționări serigrafice, servicii DTP și fotografie. Oferim clienților noștri servicii tipografice complete: de la fotografie, scanare de imagine, editare, concepție grafică, pre-press, tipar și până la finisarea materialelor publicitare (plastifiere, ștantare, timbru sec, folio, capsare, broșare).

O companie dinamică unde experiența, disponibilitatea și amabilitatea sunt la dispoziția clienților pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicată. Capacitatea noastră este susținută și de forța de lucru a numeroșilor colaboratori cu o dotare tehnică modernă, fiind astfel capabili de a îndeplini obiectivele: rapiditate, capacitate de găsire a soluțiilor și calitate spre a satisface cerințele tuturor clienților.

Unul dintre atuurile noastre? Controlul eficient al calității imprimării. Odata preluată informația de la client ne asumăm întreaga responsabilitate pentru serviciile oferite, putând astfel să ducem proiectele la bun sfârșit.

Deservim o gama largă de clienți care folosesc imaginea pentru a promova, informa sau vinde.

În zilele noastre imaginea este o carte de vizită. Munca noastră este accea de a ajuta la realizarea ideilor clienților noștri, de a comunica stilul și ambițiile lor prin intermediul cataloagelor, pliantelor, broșurilor tipărite în policromie sau culori speciale pentru a da tipăriturilor forma ce o preferați… și sute de alte soluții în condițiile unor costuri reduse și în timp util.

Gamma Digital Printing oferă servicii tipografice complete, de la DTP, pre-press până la tipar și finisare, precum și transportul produselor finite la destinație.

Contactați-ne și vom găsi întotdeauna o solutie pentru exigențele dumneavoastră.

Pentru a primi o cotație de preț de la noi, vă rugăm să accesați pagina cerere ofertă și să completați formularul specificând dorințele dumneavoastră referitoare la materialele publicitare pe care doriți să le realizați.