fbpx

Materiale promotionale brodate

Nisa ta de public si parteneri asteapta produsele ori serviciile tale. Indiferent de felul in care iti doresti sa te promovezi, la final vrei ca totul sa exprime noutate, profesionalism si putin din acel aer de nebunie si creativitate care te face unic. Vrei ca oamenii sa iti tina minte brand-ul. Noi iti aratam cum poti sa surprinzi – cu materiale promotionale brodate.

Vrei sa spargi tiparele cadourilor promotionale si sa le oferi clientilor si partenerilor produse pe care sa nu le uite prea curand. Vrei idei proaspete, tendinte noi care sa iti schimbe posibilitatile. De aceea, am conceput ideea care iti da libertate sa oferi materiale promotionale brodate, adica o noua abordare pentru brandul tau. Una proaspata, care arata ca atare.

Cere o oferta de materiale promotionale brodate acum!

Ce primesti odata cu proaspetele materiale promotionale brodate?

Ce inseamna, in detaliu, sa ne oferi posibilitatea sa iti concepem materiale promotionale brodate care sa iti scoata numele dintre randuri?

  • Produse dezvoltate dupa tendinte. Putem aplica broderia pe aproape orice produs, de la tricouri pana la sepci. Versatilitatea designului iti sta la dispozitie. Poti alege o sigla mare, vizibila, colorata sa poti „arunca” un logo intr-un colt al manecii care iese in evidenta.
  • Posibilitatea sa devii memorabil. Broderia face ca materialele tale sa fie mai atragatoare, tocmai bune de purtat. Desi nu poti controla daca cei care le primesc le poarta, ii poti atrage sa o faca printr-o tehnica noua, diferita, scoasa din tendintele de design si marketing.  
  • Aerul profesionist al artei brodarii. Broderia are o poveste, in viziunea clientilor si a publicul. Ea este asociata cu tehnicile handmade mostenite prin traditie. Chiar daca ai o abordare moderna asupra promovarii, o poti transforma adaptand o metoda veche la un logo diferit.
  • Libertate de design. La fel ca si serigrafia, broderia iti deschide usile creativitatii. Daca iti doresti materiale promotionale brodate unice, le poti personaliza cu logo-ul brand-ului tau, motto-ul unei campanii sau un slogan care te-a facut deja remarcat. Poti alege ca totul sa se vada pe fata ori spatele unui tricou, in coltul unui fular, oriunde pe sapca. Tu alegi dimenisiunile, culorile si amplasarea. Gamma iti ofera posibilitatea unor materiale promotionale brodate ca la carte.

Gamma95 iti sta la dispozitie cu materiale promotionale brodate care ajung la tine in stare impecabila. Pachetul este protejat pe durata transportului de o cutie care iti elimina si grija achizitionarii de accesorii pentru materiale.

Broderie01 Broderie02 Broderie03

De ce vei fi diferit cu materiale promotionale brodate?

Hai sa iti aratam de ce vei surprinde cu aceste materiale promotionale brodate!

  • Poti alege un design care sfideaza clasicul si are fie alte dimensiuni, o amplasare unica pe produs sau culori atipice.
  • Campania ta de marketing prin materiale promotionale este una care iese din tiparele clasice ale serigrafiei.
  • Cresti receptivitatea clientilor, partenerilor, agentilor fata de materialele tale.
  • Transformi un pachet promotional intr-un obiect de design facut dupa tendinte.
  • Imbini conceptul tau cu unicitatea care te face memorabil.

Ce oferi odata cu pachetul de materiale promotionale brodate?

Fiecare pachet promotional inseamna o posibilitate de promovare indirecta, dar si un mesaj. Brandul tau este unic si isi pretuieste publicul. Asa ca ofera produse pe masura, care exprima un proces de lucru complex, cu un aer premium. In plus, le poti oferi oricand.

Fa-ti brandul memorabil cu pachetul de materiale promotionale brodate!