Suntem o companie full-service specializata in tiparirea publicatiilor (cataloage, fluturasi, pliante, brosuri, mape, postere etc.) de tiraj mediu si mare, realizari de bannere publicitare, inscriptionari serigrafice, servicii DTP si fotografie. Oferim clientilor nostri servicii tipografice complete; de la fotografie, scanare de imagine, editare, conceptie grafica, pre-press, tipar si pana la finisarea materialelor publicitare (plastifiere, stantare, timbru sec, folio, capsare, brosare).

O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. Capacitatea noastra este sustinuta si de forta de lucru a numerosilor colaboratori cu o dotare tehnica moderna, fiind astfel capabili de a indeplini obiectivele: rapiditate, capacitate de gasire a solutiilor si calitate spre a satisface cerintele tuturor clientilor.

Unul dintre atuurile noastre? Controlul eficient al calitatii imprimarii. Odata preluata informatia de la client ne asumam intreaga responsabilitate pentru serviciile oferite, putand astfel sa ducem proiectele la bun sfarsit.

Deservim o gama larga de clienti care folosesc imaginea pentru a promova, informa sau vinde.

In zilele noastre imaginea este o carte de vizita. Munca noastra este accea de a ajuta la realizarea ideilor clientilor nostri, de a comunica stilul si ambitiile lor prin intermediul cataloagelor, pliantelor, brosurilor tiparite in policromie sau culori speciale pentru a da tipariturilor forma ce o preferati… si sute de alte solutii in conditiile unor costuri reduse si in timp util.

Gamma Digital Printing ofera servicii tipografice complete, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.

Contactati-ne si vom gasi intotdeauna o solutie pentru exigentele dumneavoastra.

Pentru a primi o cotatie de pret de la noi, va rugam sa solicitati accesati pagina cerere oferta si sa completati formularul specificand dorintele dumneavoastra referitoare la materialele publicitare pe care doriti sa la realizati.