fbpx

Carti de vizita de lux

Carti de vizita metalice. Sunt realizate din aluminiu argintiu, in format credit card dimensiune 85 x 54mm, cu colturi rotunjite. Imprimarea se realizeaza fotocolor UV, rezultatul fiind asemanator termografiei cu efect in relief. Scrisul, sigla sau imaginile se simt la pipait.

Carti de vizita din lemn. Sunt realizate din lemn de mesteacan, placaj dublustratificat de 0,8mm grosime, in format credit card dimensiune 85 x 54mm, cu colturi rotunjite. Imprimarea se realizeaza fotocolor UV, rezultatul fiind asemanator termografiei cu efect in relief. Scrisul, sigla sau imaginile se simt la pipait.

Carti de vizita transparente. Sunt realizate din folii sau placi din polipropilena, pvc sau plexiglas, in format credit card dimensiune 85 x 54mm, cu colturi rotunjite. Imprimarea se realizeaza fotocolor UV, rezultatul fiind asemanator termografiei cu efect in relief. Scrisul, sigla sau imaginile se simt la pipait.

Carti de vizita din cartoane speciale. Sunt realizate din cartoane speciale cu greutatea de 400 – 600g / mp, in format credit card dimensiune 85 x 54mm, cu colturi rotunjite. Utilizam cartoane catifelate de diferite culori si cartoane texturate. Uneori combinam cartoanele fata/ verso prin lipire stratificata. Suportul bicolor insemana, de exemplu, ca pe fata poate fi colorata si pe verso negru catifelat. Imprimarea se realizeaza fotocolor UV, rezultatul fiind asemanator termografiei cu efect in relief. Scrisul, sigla sau imaginile se simt la pipait. Tehnologia ne permite sa folosim multe culori, inclusiv alb si lac selectiv la calitate fotografica.

Cartile de vizita vin ambalate intr-o cutie deosebita cu capac transparent.
Cantitate minima: 50 buc./nume
Timp de executie: 1-3 zile de la aprobarea B.T.

Cerere oferta